Profilvalg?

Profilvalg?

Farveprofilerne er meget avancerede, men de er ikke løsningen på det gode billede, sådan som nogen fejlagtigt tror. Fotografens ”skud” og den efterfølgende billedredigering på en god og korrekt kalibreret skærm er stadig helt afgørende. Husk at vælge den rigtige icc-profil, der passer til den valgte papirtype.

Specielt er det vigtigt på det ubestrøgede papir.

CMYK-konverteringen med den helt rigtige icc-profil gør, at vi kan påføre den farvemængde som f.eks. offsetpapir kræver. 

Uncoated papir kræver faktisk dobbelt så meget i farvemætning for at holde ISO-standarderne og for ikke at virke for flade, nedtonede eller grå. BasICColor har udviklet en speciel icc-profil der gør brug af GCR teknikken, sådan at der ikke er en for høj farvemætning i skyggen. Vi kan derved opnå helt fantastiske farver på ubestrøget papir, og en langt sikrere og kortere tørretid. Dette uden at gå på kompromis med at give farven for meget pulver og samtidig ligge med en farvemængde i underkanten af det opnåelige.

Kort beskrevet: Ved at trække farve ud af et billede, kan vi opnå langt flottere, klarere og stærkere farver i billedernes mellem-toner, hvor de egentlige farveindtryk ligger.