Bogbinderi

Vores bogbinderi sørger for at det håndværksmæssige er i orden. Her kan vi lave alle former for efterbehandling:

Klammehæftning, Hulning, Falsning, Foliering, Perforering, Limbinding, Nummerering, Udstansning, Bundtning, Bukkestreger, Prægning...

Vi kan også tilbyde adressering og kuvertering af breve, adressering og foliering af blade, samt postsortering af din tryksag. Vi kan håndtere en opgave fra start til slut. At vi har vores eget bogbinderi i huset betyder også, at vi har mulighed for at sætte ekstra skub i opgaven, hvis der er behov for det. Vi samarbejder med få udvalgte underleverandører, der har samme holdning til kvalitet og service som vi selv har.

PUR limning af bøger: Vores boggade til limning af bøger kører med PUR-lim i stedet for den normale flexbind/ hotmelt lim. PUR lim giver en bedre holdbarhed på højde med en garnhæftning, og er væsentlig billigere end en garnhæftning. PUR-lim giver samtidig et bedre opluk af bogen. Limen vil aldrig krakelere, men vil blive ved med at være elastisk selv efter mange års opluk af bogen.

Håndbogbinder/restaurering af bøger

Hos PE er godt håndværk i højsædet. Mange nye teknologier har vundet indpas, men samtidig vil vi gerne bevare og videreføre det traditionelle håndværk, ikke mindst for at bevare en del af vores kulturarv.

Vi har stadig de gamle maskiner i huset, f.eks. forgylderpressen, som Per Kildegaard – der har mere end 50 års erfaring med håndindbinding – betjener med sikker hånd.

Vi kan bl.a. være behjælpelige med:

  • Restaurering af bøger, f.eks. bibler og ældre bøger
  • Forgyldning/ guldtryk på bogrygge og forsider
  • Håndsyning
  • Trykning og indbinding af små oplag, f.eks. gæstebøger, menukort eller slægtsbøger
  • Fremstilling af protokoller
  • Indbinding af børnetegninger eller tidsskrifter
  • Indbinding i skind og naturlæder
Kim Olesen, Bogbinder

Kim Olesen
Bogbinder
29 70 68 00

Per Kildegaard, Håndbogbinder

Per Kildegaard
Håndbogbinder
29 47 76 23

Update cookies preferences