Hurtig korrektur på nettet

Hurtig korrektur på nettet

Den store fordel for kunderne er, at de kan se en korrektur få minutter efter de har lagt en PDF-fil op. I mellemtiden har sagen været igennem vores RIP-system, så korrekturen er en tro kopi af det færdige trykresultat - dog på nær opløsningen og dermed også farverne, de er kun vejledende. Kunden kan hermed have sin sag godkendt, inden vi overhovedet begynder at tage fat.

Vi vil selvfølgelig stadig stå til rådighed, hvis der er noget en kunde bliver i tvivl om. Men efter en kort instruktion og jævnlig brug af teknikken, vil systemet give kunden luft i planlægningen. Så behøver man ikke pludselig bryde en sag, fordi man lige skal tjekke og godkende en sag man faktisk allerede havde afsluttet og sendt til trykkeriet. Man kan efter at have fået et produktionsnummer og oplyst trykkeriet om størrelse og sideantal, hurtigt få sin sag godkendt og ekspederet videre og kan koncentrere sig om sine igangværende sager, uden at skulle sidde og vente på trykkeriets korrektur.

Smidig arbejdsgang

En rigtig god ting ved systemet er, at man ved at få sit blad lagt op sidevis, tjekket og godkendt løbende, skal en hel sag ikke vente på et par enkle sider, som er hindret af en sidste korrektur eller en annonce, der ikke er dukket op. Kunden kan få alt på plads og have sin sag klappet og klar, og næsten godkendt, så man kun skal koncentrere sig om en eventuelt sidste ting, inden sagen egentligt kan gå i trykken.

De mere avancerede grafikere kan få deres kunder til at se på sagen via programmet, og ad den vej faktisk have sagen klar til tryk, lige når kundens kunde siger god for korrekturen. Dvs. man kan arbejde i highres PDF-filer, og skal ikke lave lowres e-mail-korrektur, for til sidst at skulle lave en trykklar PDF-fil til os.

Programmet er dog som alle andre programmer, vigtig at bruge regelmæssigt ..!