Storformat print / Skiltning

På vores UV-inkjet printere kan vi tilbyde skilte i alle formater og former. Maskinerne kan printe på stort set alle flade emner der måler op til 65 mm. i tykkelse og max. 205x305 cm. Vi kan printe på næsten alt, bl.a. aluplader, acryl, træ, og opskummet PVC.

Mulighederne er mange, lige fra udendørs byggepladsskilte til indendørs reklameskilte. Emnerne kan vi efterfølgende konturskære på vores digitalstyrede skærebord, som kan skære og fræse i alle materialer. Et eksempel kunne være gigant vinflasker til en udstilling eller en sjov figur i fuld størrelse til butiksindretning.

Storformat print

Med vores latex printere kan vi fremstille alle former for storformat print: bannere, presenning, posters, valgplakater, m.m. til indendørs og udendørs brug. Vi printer på stof, net (mesh), vandfaste materialer, rivefast PP og meget mere. Anvendelsesmulighederne er mange, f.eks. messebannere med øjeophæng og gavlreklamer. Vi kan også sørge for opklæbning på plader og laminering.

Messeudstyr/ andre produkter

Skal du på messe, kan vi være behjælpelige med alt til din messestand – vi er leveringsdygtige i pop-up messediske, bannere, roll-ups, beach flag, floor print, m.m.

Folieprint / klistermærker

Folie og klistermærker i alle former og formater printes på vores latex printere (op til 160 cm i bredden) og konturskæres efterfølgende på vores skæreplotter. Emnerne kan efterfølgende lamineres til udendørs brug for ekstra holdbarhed. Wallpaper og bilfolie, dekoration af butiksruder og solafskærmning med vinduesfolie, mulighederne er utallige.

Marcel van Diemen, Grafisk Designer

Marcel van Diemen
Grafisk Designer
40 11 80 60

Lars Palle, Grafiker / Konsulent

Lars Palle
Grafiker / Konsulent
31 50 23 92