Lars Rud Fyhn, DtP & Prepress Chef

lr@peoffset.dk

51 21 35 47

Som mellemleder spænder jeg vidt, ofte helt på tværs af produktionen, med en bred viden om det meste, men har mine kompetencer som gammel typotekniker/grafiker i desktop, billeder og farver.

Om det er produktions- eller produktrådgivning, design- eller tekniksparring, formgivning af bøger, månedsblade, layout- og logoudvikling, billedbehandling, kunde stand-in ved trykstart, digital-trykke, skilte-, folie-, plakat-, storformat- og etiket-produktion, problem-analyse og -løsning, kunde-pleje og -besøg, eller det bare er at bukke plader til offsettryk, skære småting i bogbinderiet eller køre ud med varer, går jeg ind der, hvor der er behov.

Har været i branchen siden 1984, og bl.a. fungeret som repræsentant for GA i Uddannelsesudvalget i 13 år, og har fungeret som censor for Grafisk Uddannelsessekretariat ved de grafiske eksamener i 12 år, og sat mit fingeraftryk på trykker- og mediegrafiker-uddannelserne. Bor landligt i Bramming, med selvstændig forretningsdrivende frue og to unge, først i tyverne. Grundet mit højteknologiske virke, er jeg et lavteknologisk hjemmemenneske. Bruger bl.a. fritiden på design, arkitektur, heraldik, veksillologi, historie og lærerigt læsestof.